+31 6 8435 5733 info@imucare.nl

Zorg

 

Zorg baseren wij op individuele behoeftes en indicaties. Om deze zorg te kunnen leveren, zorgen wij voor een uiteenlopende pool aan professionele zorgverleners. Deze zijn allen in bezit van officiële accreditaties, zoals Helpende of Verzorgende, Gediplomeerd Praktijkverpleegkundigen, of BIG-geregistreerd Verpleegkundigen. Afhankelijk van jouw wens en de volgens indicatiestelling gemaakte afspraken koppelen we jou aan de juiste zorgverleners.

 

Verpleging

Als jij zorg en/of verpleging nodig hebt, wordt je op basis van een indicatie gekoppeld aan een van onze zorgprofessionals. Deze kunnen verzorgings- en/of verpleegdiensten leveren. Denk hierbij aan wondverzorging, verwisselen van infusen, begeleiding bij ernstige ziekte, insuline spuiten, pijnbestrijding en veel meer.

 

Nachtzorg

Je kunt nachtzorg inschakelen, waarbij wij tussen 23.00 uur en 07.00 uur ’s ochtends voor jou beschikbaar zijn. Dit kan variëren tussen een slaapdienst, naar bed brengen of helpen bij het toiletteren, maar ook als je ’s nachts acuut hulp nodig hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Voetverzorging

Hiervoor wordt er specialistische zorg geleverd afhankelijk van de zorgvraag. Denk hierbij aan het verzorgen van een diabetische voet of kalknagels. Deze zorg vindt plaats in nauw overleg met de huisarts en de specialist. Onze verpleegkundigen die deze zorg geven, hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Specialistische verpleging kan gegeven worden in combinatie met verpleging of verzorging.